Vörös Jáspis Mala 21 szemes

Vörös Jáspis Mala 21 szemes

  A Vörös Jáspis ösztönző ásvány. Segít leföldelni az energiákat, és hogy a fizikai síkon is meg lehessen mutatni a képességeket, elképzeléseket, terveket. Mindezek megvalósítására ösztönöz.
  Megmutatja mi a helyes döntés és helyreállítja az igazságtalan helyzeteket.
  Általa könnyebb felderíteni a problémák okát. Támogatja a megérzéseket kérdéses helyzetekben, így könnyebb meghozni a megfelelő döntést. A Vörös Jáspis megszünteti a befolyásolhatóságot, érzelmi manipulációt, kiszolgáltatottságot. Nyugtatja az érzelmeket és segít tiszteletben tartani önmagunk erőit és határait. Segít visszaidézni az álmokat.
  A Vörös Jáspis kiváló gyógyhatással van a vérre, májra, epére, epevezetékre, méregteleníti ezeket a szerveket továbbá a keringést is. Remek egészségmegőrző ásvány.
  Csakrája a gyökércsakra és az erőközpont.

  Általában a Jáspis köveknek harmonizáló hatásuk van, tudatossággal párosítva. Megmutatják a dolgok mögött rejlő valóságot. A Jáspis Ásványkövek szembesítenek azokkal a tulajdonságokkal, amikre nehezen nézünk rá, majd megmutatják, hogy mi a helyes irány, hogy a változás elkezdődhessen. A Jáspis nyugtat, felszabadít, és harmonizál. Általa emberszeretőbb, szeretetteljesebb és együttérzőbb lesz a viselője. A Jáspis kövek gyógyításban is az egységet, természetes harmóniát és a jó, egészséges állapotokat erősítik. Kreativitással töltenek fel és segítenek mentálisan szervezettebb és hatékonyabb lenni. A Jáspisok színeitől függően hatnak az adott csakrára, kiegyensúlyozzák azokat és harmóniát teremtenek.  Csiszolás
  fazettált
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 4,100 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!