Rutilkvarc Mala 108 Szemes

Rutilkvarc Mala 108 Szemes

  A Rutilkvarcból készült Mala nagyon hatékony gyógyító ásvány, hiszen fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten is növeli a rezgést és az energiaáramlást. Kijavítja az aurában lévő rendellenességeket. Megkönnyíti a spirituális fejlődést, a meditációt és a kommunikációt a felettes énnel. Segíti a megvilágosodást.
  A Rutilkvarc minden szinten védelmez. A Gyógyítókat, terapeutákat segíti, megszűri a negatív rezgéseket.

  A Rutilkvarc támogatja a nézőpontváltást, ami a problémák megoldásához vezet, könnyíti a lelki terheket, szorgalmazza a fejlődést. Lehatol a gond kiváltó okáig és ott segít átalakítani a problémát, ezáltal jó irányba lehet kerülni. Akár a probléma karmikus, előző életbeli okát is ki tudja oldani, ha arra van szükséges. Tudatosítja a karma törvényét.
  A Rutilkvarc megszünteti a depressziós állapotokat, sötét gondolatokat, rosszkedvet, félelmeket, aggódást, fóbiákat, bűntudatot, önbüntető mechanizmusokat és a szorongást.
  A Rutilkvarc kiváló gyógyhatással rendelkezik a meddőségre és az impotenciára.
  Gyógyítja a visszatérő betegségeket, légzőszervi betegségeket, hörgőket, légutakat, hurutos megbetegedéseket, kitisztítja a parazitákat. Sejt szinten regenerál. A szöveteket javítja, kiváló sebgyógyító. Kiegyenesíti a testtartást. Megtisztít a méreganyagoktól, magába szívja a higanylerakódásokat. A Rutilkvarc csakrája az erőközpont, harmadik szem csakra és a koronacsakra.  Szemek száma
  108 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Előrendelhető
 • Egységár: 33,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!