Rózsaszín Aventurin Mala 21 Szemes

Rózsaszín Aventurin Mala 21 Szemes

  A rózsaszín Aventurin ásványból készült Mala a szeretet köve. Elmélyíti a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és türelmet az érző lények között. Általa könnyebb elengedni az elvárásokat, előítéleteket, fájó régi emlékeket. Érzelmileg regenerál, gyógyulást biztosít. A megbocsátást, feldolgozást erősíti. Segít tiszta lapot adni a nehéz kapcsolatokban. A rózsaszín Aventurin segít rendezni a fájdalmakat, megnyugvást és megbocsátást hoz.  Minden szinten nyugtat és harmonizál. A tudatot békével és tisztasággal tölti fel.
  Gyógyítja a szívet, a bőrt, jó hatással van a mellkas szerveire, a tüdőre.

  Az Aventurin ásványból készült Mala a boldogság köve. Nagyon optimista rezgésű kő, megmutatja mi az, ami igazán boldogságot hoz az életbe. Átalakítja a negatív életszituációkat pozitívvá. Elnyeli a feszültséget és megszünteti a hajlamot rá. Fokozza a kreativitást, nyitottságot, elfogadást mások és önmagunkkal szemben. Az Aventurin kiváló kő azoknak, akik vezetői pozícióban vannak. Segíti a döntéshozatalt, leszedi a felesleges stresszt, békés megoldás fele terel, erősíti az empátiát.
  Az Aventurin által könnyebben megtalálni a dolgok mögött rejlő okokat, megmutatja mi az igazi probléma oka, és segít szeretetteljes megoldást találni rá. A múltban keletkezett problémákat szépen szelíden feloldja és orvosolja. Harmonizálja a férfi női energiát, illetve tisztítja a mentális és spirituális aurarétegeket. Létrehozza a teljes harmóniát. Stabilizálja a jó állapotokat. Nyugodt békés, könnyű alvást biztosít. Hat éves korig segíti a fejlődést. Az Aventurin kiválóan csillapítja a mentális betegségeket, idegrendszeri gyengeséget, haragot, ingerlékenységet, dadogást, depressziót. Orvosolja a fájdalmas érzelmeket és feloldja a szív fájdalmait, ezáltal regenerálja a szívet, segít megelőzni szívinfarktus kialakulását, védi a szívet. Az Aventurin gyógyítja a csecsemőmirigyet, kötőszöveteket, ereket, idegeket, szemet, tüdőt, arcüreget, vesét, mellékvesét, húgyhólyagot és a vérnyomás rendellenességeit. Kiváló zsírégető hatása van, segíti az anyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet. Lehúzza a gyulladást, gyógyítja a bőrbetegségeket, az allergiát, csillapítja a fájdalmakat.

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 3,500 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!