Picasso Jáspis Mala 21 Szemes

Picasso Jáspis Mala 21 Szemes

  A Picasso Jáspis erősíti az önazonosságot, általa könnyebb felvállalni önmagunkat és eljutni a lelkünk legmélyére, megértve azt. Továbbá a Picasso Jáspis erőt ad ahhoz, hogy képviseljük azt, ami bennünk van. Kitartásra és álmaink valóra váltására motivál. Éleslátást biztosít minden szituációban.
  Kiváló gyógyhatással van az anyagcserére, belekre, szövetekre, kötőszövetekre, csontokra. Segíti a kalcium felszívódását és hasznosítását a szervezet számára.

  Általában a Jáspis köveknek harmonizáló hatásuk van, tudatossággal párosítva. Megmutatják a dolgok mögött rejlő valóságot. A Jáspis Ásványkövek szembesítenek azokkal a tulajdonságokkal, amikre nehezen nézünk rá, majd megmutatják, hogy mi a helyes irány, hogy a változás elkezdődhessen. A Jáspis nyugtat, felszabadít, és harmonizál. Általa emberszeretőbb, szeretet teljesebb és együtt érzőbb lesz a viselője. A Jáspis kövek gyógyításban is az egységet, természetes harmóniát és a jó, egészséges állapotokat erősítik. Kreativitással töltenek fel és segítenek mentálisan szervezettebb és hatékonyabb lenni. A Jáspisok színeitől függően hatnak az adott csakrára, kiegyensúlyozzák azokat és harmóniát teremtenek.

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 5,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!