Limitált Ünnepi Mala: Harmónia és Türelem

Új Limitált Ünnepi Mala: Harmónia és Türelem

   LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: HARMÓNIA és türelem

  FEHÉR JÁDE, HEGYIKRISTÁLY, HOWLIT, SZELENIT

  A nyugodtság, harmónia, béke, türelem és a szeretet energiáival tölt fel. Stabilizálja az érzelmi ingereket. Megszabadít a negatív gondolatoktól és érzésektől. Létrehozza a gondolkodás és az érzelmek egységét.

   

  A FEHÉR JÁDE a tisztaság és az igazi nyugalom jelképe. Megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtat és stabilizálja az egyéniséget. Ötletekre sarkall, létrehozza a test és a gondolkodás egységét, elősegíti az érzelmi egyensúlyt, megszünteti a haragot. Igazi nyugalommal, lelki békével és türelemmel tölt fel.

   

  A HEGYIKRISTÁLY harmonizálja a testet és a lelket, erősíti a stabilitást és a nyugalmat. Erőt ad a változáshoz. Bőséget biztosít. Bármilyen betegségre hasznosítható, egészségessé teszi a szervezetet.  

   

  HOWLIT erőteljes nyugtató, relaxáló hatása van. A bölcsesség köve, az ösztönös megérzéseket áthozza a tudat fölötti tartományokból a tudatos síkra. Elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Segít átalakítani az akadékoskodást és az önzésre való hajlamot. A negatív jellemvonásokat pozitív jellemé formálja.

   

  SZELENIT által könnyebb teljesíteni a leszületés előtt bevállalt feladatokat, megmutatja a megoldást is hogyan tudjuk ezeket véghez vinni. Az előző életekben szerzett negatív hatásokat is tisztítja. Letisztítja a felesleges ingereket, így még mélyebb nyugalmat tudunk átélni. Mentálisan megszünteti a káoszt, tisztítja a tudatot és a tudat alatti részeket is. Kiváló védelmező ásvány, megvéd a negatívumokkal szemben, letisztítja mások akaratát továbbá megszünteti a befolyásolhatóságot. Orvosolja a fájó, zűrzavaros érzelmeket, stabilitást hoz. 

   

   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 7,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!