Howlit- Képjáspis- Láva Mala 21 Szemes

Howlit- Képjáspis- Láva Mala 21 Szemes

  Howlit- Képjáspis- Láva Mala: A negatív jellemvonásokat pozitív jellemé formálja. Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, oldja a stresszt és segíti az energiaáramlást. Kitisztítja a feleslegesen cipelt fájdalmakat, lelki sebeket, továbbá regenerál.

   A Howlit ásványkőből készült Malának erőteljes nyugtató, relaxáló hatása van. A bölcsesség köve, az ösztönös megérzéseket áthozza a tudat fölötti tartományokból a tudatos síkra. Erősíti és védelmet nyújt testen kívüli utazásoknál. Betekintést biztosít az előző életekbe, a két élet közötti lét állapotba és a spirituális dimenziókba. Türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Segít átalakítani az akadékoskodást és az önzésre való hajlamot. A negatív jellemvonásokat pozitív jellemé formálja. Nyugodt, békés, harmonikus és értelmes kommunikációra ösztönöz. A Howlit csillapítja az elmét, kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Erősíti az emlékezetet és stimulálja a tudásszomjat. A külső- belső világ megértésére motivál. A Howlit hozzásegít a céljaink eléréséhez. Megnyugtatja a zavaros érzelmeket. Felbontja azokat a kötődéseket, amik gátolnak. Elősegíti a fogyást. A Howlit egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet. Gyógyítja az insomniát, a fogakat, a csontokat és a puha szöveteket. Oldja a depressziós, zavart állapotot, szélsőséges viselkedést, lelki zavarokat. Mentális nyugalmat hoz létre.


  A Lávakőből készült Mala, ahogy a neve is mutatja, egy vulkáni eredetű kőzet. Salaktalanítja a szervezetet, és megtisztítja és regenerálja a sejteket, az azokat károsító, rákkeltő szabadgyököktől is. Ezáltal pedig erősíti az immunrendszert. A Lávakő nagyon magas ásványi anyag tartalma miatt frissít és nyugtat, oldja a stresszt, és segíti az energiaáramlást. A merev ízületeket és izmokat lazítja, hatékony a vegetatív idegrendszer betegségeire is. A Lávakő élénkíti a vérkeringést, jótékonyan hat a bőrbetegségek ellen, és elűzi az álmatlanságot. Nyugalmat ad, ezért használják a lávaköves masszázsokhoz is. Segíti a mirigyek kiválasztási folyamatait, harmonizálja a hormonproblémákat. Erősíti az önbecsülést, a kifejezőkészséget és segíti a szeretet áramoltatását. Világosságot hoz a lélekbe, azaz megtisztítja és védi azt a káros behatásoktól. A Lávakő csakrája a szív- és a gyökércsakra.

  Képjáspis Mala stabilitást, nyugalmat és harmóniát teremt. Kitisztítja és tudatosítja a feleslegesen cipelt bűntudatot, kisebbségi komplexust, féltékenységet, melyeket cipelünk. Ezeket amint tudatosan nézzük, meg is tudjuk tanulni belőle a leckéket ami, fejleszti a lelket. Megszünteti a félelmeket, stresszes állapotokat. A Képjáspis biztonságérzetet ad, elmélyíti az önismeretet, segíti a meditációt, előző életek feltárását, ami segít megszabadulni jelen problémáktól. Javítja az arányérzéket. Mérsékli a káros környezeti sugárzásokat, méregteleníti a szervezetet. Javítja a sötétben való tájékozódást.
  A Képjáspis tisztítja a veséket, mellékveséket, vért, májat, méreganyagokat, bőrt. Stimulálja a vértisztító szerveket, immunrendszert. Segít megszabadulni a függőségektől, például dohányzás. Csakrája a gyökér, erőközpont és napfonat csakra.

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 3,500 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!