Bronzit Mala 27 Szemes

Bronzit Mala 27 Szemes

  A Bronzit ásványból készült Mala segít megélni a jelen pillanatot. Leszedi a felesleges ingereket, feszültséget, haragot, fájdalmakat, stresszt, érzelem kitöréseket. Segít megnyugodni és elengedni ezeknek a kiváltó okát, illetve a régi rossz berögződéseket, mintákat. A Bronzit által könnyebb elérni az ítélkezés mentességet, az elfogadást erősíti.
  A helyes döntések fele terel, a cselekvést is megkönnyíti. Erővel és energiával tölt fel céljaink eléréséhez. Szorgalmazza önmagunk elfogadását, önkiállást, általa könnyen és higgadtan tudjuk képviselni a saját érdekeinket. Objektív nézőpontot ad. A Bronzit lelazít, mentális nyugalmat ad, békét teremt. A férfi aspektusokat harmonizálja, ha kell erősíti, ha szükséges finomítja, mikor mire van szükség.
  Megvéd minden negatív rezgéstől akármilyen formában érkezzen is az. Leföldeli a felesleges rezgéseket, kiegyensúlyozza az energia pályákat.
  A Bronzit gyógyítja az izomzat elváltozásait, krónikus kimerültség tüneteit. Oldja az izomgörcsöket. Kiváló stresszoldó, segíti a vas felszívódását, a vérszegénységet orvosolja. Leszedi a felesleges ingereket az idegrendszerről. Kiváló fájdalomcsillapító.

  Szemek száma
  27 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 9,800 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!