Szerpentin Mala 21 szemes

Szerpentin Mala 21 szemes

  A Szerpentin Ásványkőből készült Mala kiváló segítője a meditációnak, általa mélyebb tudatosságot, spirituális élményt tapasztalhatunk. Könnyebb belepillantani a dolgok hátterébe és megoldani a régi blokkokat, amik akár régi életből is származhatnak. Segíti a kundalíni útját. A Szerpentin a bölcsesség egy igen nagyra becsült köve, szorgalmazza a békét, a nyugodt döntéshozatalt és életvezetést. Levezeti a felgyülemlett felesleges stresszt, nyugtatja az elmét.
  Mentális, spirituális és érzelmi egyensúlyt teremt. A szerpentin tisztítja a csakrákat, főleg a koronacsakrát. Általa könnyebb irányítani az életet és helyrehozni a kisiklott, félresikerült helyzeteket, kapcsolatokat. A hosszú boldog életet erősíti.  
  A Szerpentin kiváló gyógyító kő, az energiát a megfelelő helyre áramoltatja. Méregteleníti a testet, a nyirokrendszert, ereket, vért, csontokat. Gyógyítja a pajzsmirigyet, vesét, gyomrot, szívritmuszavart, görcsoldó hatása is van. Segíti a kalcium, magnézium felszívódását. Beállítja az egészséges vércukorszintet és a bélműködést is. A Szerpentin  megszünteti az elsavasodást.


  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 6,600 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!