Limitált Ünnepi Mala: Határtalan Jóság

Limitált Ünnepi Mala: Határtalan Jóság

  LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: HATÁRTALAN JÓSÁG

  APATIT, DUMORTIERIT, KÉPJÁSPIS, KIANIT, SZERPENTIN, SZODALIT, ZAFÍR

  Eloszlatja a külső-belső káoszt és jó irányba terelni az életet. Erősíti a jó tulajdonságokat, képességeket és az egészséges állapotokat. Érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremt. Segíti a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását. Elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. 

   

  Az APATIT a nyitottságot és fejlődést erősíti. Segíti a kommunikációt, az önkifejezést és a fejlődést. Szeretettel tölti az érzelmeket, kitartóvá tesz. Megszünteti az érzelmi kiégést, a zárkózottságot, a zavartságot, az ingerlékenységet, a hiperaktivitást, a szomorúságot, haragot, lustaságot, levertséget, depressziót és az apátiát. Kisimítja az idegeket. 

   

  DUMORTIERIT könnyít a nehézségeken, felszabadultabb, könnyedebb és minőségibb életet biztosít. Stabilizálja a nehéz kapcsolatokat és segít megoldani a problémákat. Mélyíti az emberszeretetet. Minőségi kapcsolatok kialakítására ösztönöz. Felszabadít a stressz, az idegesség, a félelem és a kimerültség alól. Segít felszámolni az idejétmúlt negatív viselkedésmintákat. Kitisztítja a fejet, eloszlatja a külső-belső káoszt és jó irányba terelni az életet.

   

  KÉPJÁSPIS stabilitást, nyugalmat és harmóniát teremt. Kitisztítja és tudatosítja a feleslegesen cipelt bűntudatot, kisebbségi komplexust, féltékenységet, melyeket cipelünk. Megszünteti a félelmeket, stresszes állapotokat. A Képjáspis biztonságérzetet ad, elmélyíti az önismeretet.

   

  KIANIT segít megérteni a karmákat és egyensúlyba hozni az életünket. Erősíti a tudatosságot, az értelmet párosítja az érzelmekkel és létrehozza a harmóniát közöttük. Általa könnyeben megértjük a múlt eseményeit és erőt is ad a feldolgozáshoz ezáltal minőségibb életet élhetünk. Szorgalmazza a megújulást és az átalakulást. 

   

  SZERPENTIN szorgalmazza a békét, a nyugodt döntéshozatalt és életvezetést. Levezeti a felgyülemlett felesleges stresszt, nyugtatja az elmét. Mentális, spirituális és érzelmi egyensúlyt teremt. Általa könnyebb irányítani az életet és helyrehozni a kisiklott, félresikerült helyzeteket, kapcsolatokat. A hosszú boldog életet erősíti. A Szerpentin kiváló gyógyító kő, az energiát a megfelelő helyre áramoltatja.

   

  A SZODALIT harmóniát, szolidaritást, kölcsönös bizalmat alakít ki. A tudatban megszünteti a zavart, egyensúlyt teremt. Segít elfogadni az újdonságokat és elengedni a berögződéseket, nagyon erős nyugtató kő. Érzelmileg egyensúlyt biztosít.

   

  ZAFÍR tisztítja a negatív gondolatokat és azok kiváltó okát. Kiváló stressz és feszültségoldó hatása van. Átalakítja a rossz energiákat jóvá. Békét, nyugalmat teremt. Szeretettel és tisztasággal tölt fel.  A Zafír erősíti a tehetséget, a jó készségeket és a jó tulajdonságokat. Általa könnyebb előre jutni az életben. Szorgalmazza az önkifejezést, segíti az álmok és a célok megvalósítását.

   

   

   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 14,840 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!