Limitált Ünnepi Mala: Elfogadás

Limitált Ünnepi Mala: Elfogadás

  LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: ELFOGADÁS

  ARANYFÉNYŰ OBSZIDIÁN, CITRIN, MÉZOPÁL

  Az elfogadást erősíti, létrehozza az egységet a gondolatok és az érzések között. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet. Rengeteg energiával és boldogsággal tölt fel. Felfrissít és nyugtat, oldja a stresszt, és segíti az energiaáramlást.

   

  Az ARANYFÉNYŰ OBSZIDIÁN növeli az intuíciót és segít aszerint élni. Elmélyíti a bölcsességet és a tudást. Az ego mechanizmusait tárja fel, segít megszelídíteni az egót. Fejlődésre sarkall. Megszünteti az önértékelési problémákat, például a kisebbségi komplexust, értéktelenséget, önmarcangolást. Harmonizálja az energiamezőket.

   

  A CITRIN energetizál, segíti a jelenlétet és boldogságot ad. Az elme valósággal újjászületik tőle. Depresszió, félelmek és fóbiák ellen is hatékony. Megszünteti a negatív jellemvonásainkat, és érzelmeinket, kiegyensúlyozottá tesz. 

   

  MÉZOPÁL új nézőpont és előre vivő gondolkodásmód kialakításában segít. Megkönnyíti az átalakulást és a fejlődést. Megszünteti a félelmeket és a bűntudatot. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a szemproblémákra, tisztítja a fertőzéseket. Javítja az emlékezetet.

   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Előrendelhető
 • Egységár: 7,300 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!