Limitált Ünnepi Mala: Tisztaság és Béke

Limitált Ünnepi Mala: Tisztaság és Béke

  LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: BÉKE ÉS TISZTASÁG 

  GRÁNÁT, RÓZSAOPÁL, ZÖLD OPÁL, ZOIZIT-RUBINNAL

  Segít létrehozni az egységet. Erősíti a tiszta önvalót. Segít kitisztítani a tudatból a negatív viselkedésmintákat és a feleslegesen cipelt terheket. Minden körülmény között képessé tesz észrevenni és átélni a szeretetet. Vonza a harmóniát, a szeretetteljes kapcsolatokat.

   

  A GRÁNÁT energetizáló és regeneráló ásvány. Minden kő hatásfokát erősíti. Eltávolítja a rögzült negatív viselkedésmintákat, valamint rendezi a vitás helyzeteket. Önbizalmat ad és megszünteti a negatív gátlásokat, blokkokat és tabukat. Mérsékli az érzelmi diszharmóniát.


  RÓZSAOPÁL segíti a lélek felszabadulását az önkorlátozás és félelmek alól, a szívet szeretettel tölti fel. Könnyed életet biztosít. A kreativitást fokozza és segít megvalósítani az álmokat. Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is. Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé.

   

  ZÖLD OPÁL segít a gondolatokat és a mentális tartalmakat tisztán tartani és olyan irányba terelni, ami hasznára válik a viselőjének. Erővel és értelemmel tölti fel a mindennapos tevékenységeket.  Biztosítja az érzelmi összeszedettséget és gyógyulást. Segíti a sejtek tisztítását, fiatalodását. Spirituálisan a nyitottságot erősíti és az előrelátást. 

   

  ZOIZIT-RUBINNAL minden negatív rezgést pozitívvá alakít. Kapcsolatot teremt a felettes énnel. Támogatja az önkifejezést, szorgalmazza az önmegvalósítást, kreativitást. Emellett megszünteti a megfelelési kényszert, a berögzült mechanizmusokat, befolyásolást, levertséget. Megszabadít a kényszeres reakcióktól. A pusztító, önszabotáló vágyakat átalakítja hasznos motivációvá, ami előre visz. 

   

   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Előrendelhető
 • Egységár: 9,380 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!