Hópehely Obszidián Mala 21 szemes

Hópehely Obszidián Mala 21 szemes

  A Hópehely Obszidián arra motivál, hogy a negatív berögzült viselkedésmintákat átalakítsuk pozitív jellemvonássá. Semleges szempontból segít rálátni a problémákra, nehézségekre, traumákra, csalódásokra. A hópehely Obszidián energiát közvetít, ami segít feldolgozni az előbb említett eseményeket. Harmonizálja a testet, lélek, mentális tartalmakat. Felszabadít a stressz alól, rendezi a gondolatokat, amik kiváltják. Megszabadít a negatív meglátásoktól és pesszimizmustól is. Békét biztosít, lenyugtat. Kiváló kő meditációhoz, leszedi a felesleges ingereket és segít a tudatot fókuszálni.
  A hópehely Obszidián gyógyítja a szemet, keringést, ereket, gerincoszlopot és a bőrt. Megszünteti a függőségeket. Megszünteti az elme betegségeit és a depressziót. 

  Az Obszidián ásványokról általában:
  Az Obszidiánból  készült Mala védelmet nyújt. Megszünteti a negativitást, és eloszlatja a szeretet nélküli gondolatokat. Megtisztít a mentális zavaroktól és attól, ami gátolja, hogy szembe nézzünk önmagunkkal. Az Obszidián kíméletlenül szembesít énünk negatív aspektusaival, azután, ha már tudatosodtak ezek a részeink segít, hogy megoldjuk ezeket és helyreálljon a szeretetteljes állapot. Eltávolítja a mentális stresszt és megmutatja annak okát. Feloldja az idejétmúlt viselkedésmintákat. Az Obszidián eloszlatja az érzelmi blokkokat és a traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket. Növeli az együttérzést és a kitartást. Újfajta motivációval tölt fel, hogy el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Az Obszidián  csillapítja a vérzést továbbá  gyógyítja az ízületeket, izom görcsöket, emésztést, keringést, prosztatát.


  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 4,700 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!