Rózsaopál Mala 108 Szemes

Rózsaopál Mala 108 Szemes

  Az Opálból készült Mala nagyon kifinomult energiával rendelkező kő. Szerencsét hoz a viselőjének és erősíti a hűséget, tiszteletet, szeretetet, harmóniát és a megbízhatóságot.
  Az Opál kihozza valódi énünket, hogy alaposan megismerjük önmagunkat és segíti az önkifejezést. Erősíti a művészi hajlamot. Az Opál kreatív ötleteket sugall a viselőjének, hogy még a legnehezebb szituációkat is meg lehessen oldani. Általa könnyebben vesszük észre a lehetőségeket, hogy élni is tudjunk velük.
  Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé. Az Opál védelmet nyújt a negatív rezgésekkel szemben. Az Opál erősíti és kiegyensúlyozza a szexualitást, szenvedélyt. 
  Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is.
  Feltölti a kimerült energiaforrásokat. 
  Az Opál kiegyensúlyozza a harmadikszem csakra, szívcsakra, gyökércsakra működését.
  Az Opál gyógyítja a szívet, ereket, vért, veséket, szemet, Parkinson-kórt, Alzheimer-kórt, serkenti a memóriát. Szabályozza az inzulintermelést. Enyhíti a menstruációs fájdalmat, és a szülés közbeni görcsöket. Csillapítja a lázat és a fertőzéses megbetegedéseket.

  Továbbá a Rózsaopál segíti a lélek felszabadulását az önkorlátozás és félelmek alól, a szívet szeretettel tölti fel. Könnyed életet biztosít. A kreativitást fokozza és segít megvalósítani az álmokat.

  Szemek száma
  108 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 59,500 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!