Limitált Ünnepi Mala: Stabilitás és nyitottág

Limitált Ünnepi Mala: Stabilitás és nyitottág

  LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: STABILITÁS ÉS NYITOTTSÁG

  AMETISZT, CSAROIT, KRIZOKOLLA, MALACHIT
  A stabilitást és a nyitottságot képviseli. Erős rezgése gyógyítólag hat minden elváltozásra. Egészséges állapotra hangol. Erőt adsegít tudatosan megélni és kezelni jelen pillanatot. Megszünteti a stresszt.

  Az AMETISZT az egyensúly köve fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Megszünteti az önsajnálatot. Segíti a fejlődést és a tudatosságot.Mélyen megmutatja a bennünk rejlő erőt, motivál. Erős védelmező.

   

  CSAROIT általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat.
  Erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között.

   

  KRIZOKOLA élettel telivé tesz, vitalitást és rugalmasságot biztosít. Segíti a megrekedt kommunikációt a rendes mederbe terelni. Javítja a kapcsolatokat. Nyíltságot és őszinteséget biztosít. Elmélyíti a meditációt, öntudatot, stabilizálja az érzelmi ingadozást, mély érzelmi harmóniát hoz létre. Megszünteti az önpusztítást, bűntudatot, túlérzékenységet. Aki viszont az elfojtásoktól szenved, annál a Krizokolla segíti az érzékenység átélését.

   

  A MALACHIT Megkönnyíti a meditációt, összekapcsol a felettes énnel, így könnyebben lehet megérteni az intuíciót és aszerint élni.  Az elme minden bajára gyógyírként szolgál. kiegyensúlyozza az érzelmeket, feloldja a rajtuk lévő blokkokat. Segít feloldani az idejétmúlt önkorlátozást, negatív viselkedési mintánkat. Megmutatja mi az, ami gátolja a fejlődést és ez által könnyebben lehet továbblépni. Segíti az átalakulást és az önfelvállalást. Vitálissá és felszabadulttá tesz. Életszeretettel tölt fel. 

   

   

   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 14,390 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!