Menü
Kosaram

Ünnepi Mala: Egyensúly

Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
Ünnepi Mala: Egyensúly
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21181
Megvették: 106
Megnézték: 434
13 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

LIMITÁLT ÜNNEPI MALA: EGYENSÚLY

ANGELIT, AMAZONIT, APATIT, CSAROIT, MORGANIT

Általa könnyebb elfogadni a körülöttünk lévő eseményeket, embereket. Segít feldolgozni a múltat ezáltal bármit meg lehet oldani. Tettrekészséggel, energiával, önbizalommal, békével és végtelen nyugalommal tölt fel. Egyensúlyt teremt a külső- belső világ között.

Az ANGELIT segít tisztán tartani a tudatot. A békét és az együttérzést erősíti, mélyíti el. A kommunikáció és az önkifejezés ásványa. Szorgalmazza az önfelvállalást, bátorsággal tölt fel minden helyzetben. Megszünteti az elkülönülést, emberszeretőbbé és elfogadóbbá tesz önmagunkkal szemben is. Segíti a problémák megoldását és ehhez a megfelelő irányba tereli a gondolatokat és a megérzéseket. 

 

Az AMAZONIT enyhíti az érzelmi megrázkódtatásokat, félelmeket, elkeseredést. Nem engedi be a negatív energiákat, és jó hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az összetartozást, az egyetemes szeretet érzést és az együttérzést. A női- és férfi energiákat is összhangba hozza.

Az APATIT a nyitottságot és fejlődést erősíti. Segíti a kommunikációt, az önkifejezést és a fejlődést. Szeretettel tölti az érzelmeket, kitartóvá tesz. Megszünteti az érzelmi kiégést, a zárkózottságot, a zavartságot, az ingerlékenységet, a hiperaktivitást, a szomorúságot, haragot, lustaságot, levertséget, depressziót és az apátiát. Kisimítja az idegeket. 

 

CSAROIT általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat. Erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között.

 

MORGANIT átalakítja a negatív tudattartalmakat. Általa könnyebb csökkenteni a stressz minden formáját, a megfelelési és teljesítési kényszereket. Elmélyíti a szeretetet. Tudatosítja, mire van igazán szükség, mi az, ami valóban lényeges. Segít szembenézni az érzésekkel és megélni azokat. Az élet szeretetére tanít és arra, hogy úgy fogadjuk el a dolgokat, ahogy vannak. Minőségi kapcsolatok építését szorgalmazza.

 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!