Képjáspis Mala 27 Szemes

Képjáspis Mala 27 Szemes
  Képjáspis Mala stabilitást, nyugalmat és harmóniát teremt. Kitisztítja és tudatosítja a feleslegesen cipelt bűntudatot, kisebbségi komplexust, féltékenységet. Ezeket amint tudatosan nézzük, meg is tudjuk tanulni belőle a leckéket ami, fejleszti a lelket. Megszünteti a félelmeket, stresszes állapotokat. A Képjáspis biztonságérzetet ad, elmélyíti az önismeretet, segíti a meditációt, előző életek feltárását, ami segít megszabadulni jelen problémáktól. Javítja az arányérzéket. Mérsékli a káros környezeti sugárzásokat, méregteleníti a szervezetet. Javítja a sötétben való tájékozódást.
  A Képjáspis tisztítja a veséket, mellékveséket, vért, májat, méreganyagokat, bőrt. Stimulálja a vértisztító szerveket, immunrendszert. Segít megszabadulni a függőségektől, például dohányzás.
  Csakrája a gyökér, erőközpont és napfonat csakra.

  Általában a Jáspis köveknek harmonizáló hatásuk van, tudatossággal párosítva. Megmutatják a dolgok mögött rejlő valóságot. A Jáspis ásványkövek szembesítenek azokkal a tulajdonságokkal, amikre nehezen nézünk rá, majd megmutatják, hogy mi a helyes irány, hogy a változás elkezdődhessen. A Jáspis nyugtat, felszabadít, és harmonizál. Általa emberszeretőbb, szeretet teljesebb és együtt érzőbb lesz a viselője. A Jáspis kövek gyógyításban is az egységet, természetes harmóniát és a jó, egészséges állapotokat erősítik. Kreativitással töltenek fel és segítenek mentálisan szervezettebb és hatékonyabb lenni. A Jáspisok színeitől függően hatnak az adott csakrára, kiegyensúlyozzák azokat és harmóniát teremtenek.
  Szemek száma
  27 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 5,350 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!