Menü
Kosaram
Apatit 108 szemes mala
Apatit 108 szemes mala Apatit 108 szemes mala
Karkötők Karkötők
Gyerekeknek Gyerekeknek
108 szemes malák 108 szemes malák

Vásárlóink kedvencei

Az Amazonit ásványból készült Mala erős szűrő kő. Blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli a káros sugarakat, a mikrohullámú- és mobil sugárzást, az e..
6 650 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Ametiszt-Fluorit-Hegyikristály-Levendula Jáde-Lodolit-Rózsakavarc-Rózsaszín Kalcit A Könnyedséget és a felszabadulást erősíti. Egységet hoz létre..
7 800 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Ametiszt-Apatit-Csaroit-SzodalitErősíti a fejlődést, a tudatosságot, az előrelépést, az önbizalmat az életben. Megmutatja a belső erőt és a jó képessé..
10 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Amazonit-Apatit-Hegyikristály-Labradorit A Feldolgozást erősíti. Érzelmi, mentális és lelki gyógyítást, harmóniát, békét, egyensúlyt teremt. Erős..
6 300 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Akvamarin-Apatit-Füst Felhőkvarc-Kék KalcitA belső felszabadulást, szabadságot, tudatosságot felelősségvállalást erősíti. Mentesít a félelemtől, a str..
13 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Szolgáltatásaink

Egyedi mala készítés

Egyedi mala készítés

Megnézem

Baba-mala

Ásványok kicsiknek

Megnézem

Ajándékutalványok

Ajándékutalványok

Megnézem

Legújabb cikkeink

04 márc. Meditáció
Malaverzum Adrienn 0
Reggeli Meditáció-Esti Mantrázás az egészségért és a jobb világért!Minden egyes szó, gondolat és érzés számít, főleg ebben az érzékeny időszakban!Nem mindegy mit erősítünk! A külső dolgok rámutatnak a belső nehézségekre, elakadásokra. Ha már ilyen kö..
04 márc. Mantra
Malaverzum Adrienn 0
A szavaknak teremtő erejük van. A Mantrák olyan különleges szóformulák, melyek rezgést idéznek elő. Az egyik legismertebb mantra az om mani peme hung mantra mely számos pozitív rezgéssel rendelkezik. Ismételgetése, nem csak ránk, hanem minden érző ..
04 márc. Mala története
Malaverzum Adrienn 0
A Mala Buddhista imafüzér, elődje a különböző kultúrákban fellehető rózsafüzéreknek. Meghódítottá a keleti népeket és kultúrájukat, majd nyugaton is elterjedt.A Mala/Málá lelki gyakorlatok során használt eszköz. A mantrák, különleges szó formu..
02 márc. A malák használata
Malaverzum Adrienn 0
A Mala tradicionálisan meditáció gyakorlásánál használatos eszköz. A mantrákkal rezgést idéznek elő amelyek gyógyítólag hatnak testileg és lelkileg. Leborulásoknál szintén segít a számlálásokban, illetve a Mala magába szívja a negatív karmát, amitő..
02 márc. A kövek típusai
Malaverzum Adrienn 0
A hét napjait különböző bolygókról nevezték el, ez az angol nyelvben egyértelműbben látszik. Bemutatjuk nektek az adott napra eső bolygó hatása alatt álló köveket. Ezek azért lényegesek, mert ha magunkon viseljük, ezeket az ásványokat megkönnyíthet..

Köszönjük, hogy minket választottatok!